Selasa, 16 Ogos 2011

ini makan bantal ker?

Ok. aku ade sedikit kemusykilan. korang tau kan rambut mia lebat, hitam, bekilat kan? kan ? ok. lepas botakkan kepala dia ari tuh, aku perasan rambut mia tumbuh tak seiring. betul ke seiring?** da macam lagu seriring dan sejalan.. mamposss** ke nak panggil sekata? haa.. bantai je la.. yang penting rambut mia tumbuh tak sama panjang. orang kata makan bantal? ke cukur bantal ? tak kisah la yang mana satu pun sebab maksud dia sama gak kan? meh sini nak tunjuk gambo



Korang nampak tak? ok, ade 2 spot yang togel kat kepala mia. 1st spot tuh memang da sedia wujud sejak 1st day mia botak lagik. satu line sekeliling kepala dia kau tauuuu. kiteorang pon pelik. bila jumpa orang jerk, suma tanya "eh, korang memang wat line eh kat kepala anak kau" tak pon "wah ! cantek pesyen rambut anak kau" taik kudaaaa... takkan la nak wat pesen gitu kat kepala budak kecik nie.. huhuhuhuhu

Yang 2nd spot tuh agak da lama baru jadi gitu. so, adakah itu cukur bantal? maksudnya nanty rambut mia tumbuh tak seiring la eh? ke nak kena cukur sekali lagik baru dapat hasil yang memuaskan?? oh ! tidak.. aku da rindukan mia yang berambut lebat dan itam itu.
T____T

Ke kena belikan YUN NAM??
**pengsannnn**




satu lagi contengan jiwa oleh:
 

thousand of M I A

Bila da buhsan, ini la jadinyerrrr...

macam macam mimik muke budak nih ley wat. tak sabar nak tunggu mia besar.. hehehehe




satu lagi contengan jiwa oleh:
 

suke lagu nih

layannnn...



satu lagi contengan jiwa oleh:
 

kecoh betul la budak kecik nih

Budak kecik nih kemaen kecoh taw sekarang. cakap ngan kita cam paham jerk apa kita cakap. kadang kadang ngah nenen terus behenti pandang kita bila dengar kita beborak. pastuh siap menyampuk. alahai mia ! awak ingat awak tuh da besar eh? baru 4 bulan nak oi !

Kalau bangun pagi lagik la. kemaen kuat dia menceceh ! kalau kita wat derk jerk, mula la dia menjerit jerit nak kejutkan ibu die sebab ibu dia asik membuta jerk  T______T' . menjerit jerit siap kembang kembangkan idung lagik. lucu betul ! mau aku tak ngantuk da budak nih tidur kul 2.30 pagi pastuh kul 7 da tebuntang da bijik mata dia. haish !

Ni ade video mia menceceh cam cik eja die. **mampossss** ada gaya nak begosip budak nih ! wakakakaka ....

video





satu lagi contengan jiwa oleh: