Rabu, 4 April 2012

bila nak gaji?

damn ! hari ni da 4hb. masih belum ada tanda tanda akan gaji. T__T

duwet pon tinggal kaler merah je. sekeping pulak tu. takpe. balik ni pau en suami. nak pau man, joyah kedekut ! kata sharing is caring. tak baek joyah menghabiskan reta family dia sensorang kannn...

doakan aku. mana tau tetiba tejumpa duwet ke terjumpa kad kredit ke. boleh aku beli sambal bini wan basir. muahahaa....




Ok.Byebye ^___^

5 ulasan:

hazahasan berkata...

baik kau mintak bini wan basir bagi kau terai sambal dia je.hahaaha..katekan saje kau kene test baru boleh beli..

yaNa berkata...

alah..cian kt ko..
camner nak pau gaji pertama ko neh? hi3..

Lia berkata...

Mahu kongsi harta berharga untuk kamu. Tunggu entri terbaru ceq. Wkakakakakka!!!

hazahasan berkata...

kau tolong jangan buat aku rase nak tesepok jatoh membacer citer kau ni bolwh. bini wan baser boleh je bagi kau free..tapi kau kene kater dia cantek. tu jer! wakakakka

baidewaysambaldiamemangsedap!

Areyou Callypso berkata...

k haza: mahahaha... sian eja kalau sume kastemer nak free.. penat dia masak tau

ina: ahahaha.. gaji aku ciput je na... mane nak same gaji pegawai cam kau na.. sian aku...

joyah: ceeehhhh... sape nak jerawat kau? bongek tau....