Rabu, 23 Mac 2011

bora asmara....


ok.. nak cerita jugak pasal dinner kat bora asmara, kg sg penchala tadi.... memula sampai sangat tepegun sebab sangat sangat la romantik tempat nie.. kagum ngan dekorasi tempat tuh.. pakai lilin jerk.. lampu pon sangat sangat romantik... kira kalau yang kapel tuh memang sesuwai la gi menggelenyat lepak lepak kat tempat nie....  tempat nie cam ala ala bali rasenyer.... tak caye nengok main entrance dier.. gempak kan??

main entrance ke bora asmara


kat sini ade banyak tempat duduk yang korang ley pilih..ade yang open space.... ade yang bebilik air cond... ade yang korang ley besila jerk cam gambo kat bawah nie.. nice kan?? ikot suke korang la nak betenggek duduk kat mane.. tak kena extra charge pon... tapi tadi aku duduk kat open space jerk.. 2 orang je kate.. maleh ar nak duduk besile bagai kat tempat cam kat dalam gambo bawah nie.. hehehehe

suke tempat  niee.....


ha.. aku ngan en somi pilih tempat makan nie date tadi


ok...skunk nak cite pasal menu... tempat da tip top.... then bukak bukak menu... sangat tecengang bile nengok nama nama makanan kat situw.. wakakaaa.. jakun ek?? name ala ala indon nyer makan.. tapi mcm mcm pilihan ada... ada western.. ade kampung style... harga ok la... ada yang mahal and ada yang kire murah... so, tadi aku pilih air ape name die eh.. yang aku ingat ada rase coklat ngan oreo.. name die kelupaan lak aku..sodap.. rm 10.90 kalu tak silap... en somi lak pilih air choc mocha.. hage pon rm10.90... pastu order starter->> top hat... ala.. cam yang kat chicken rice shop tuh... tak caye? sile nengok gambo kat bawah nie ha...




pastuh ingat nak makan nasik.. tapi pelik bebenor name masakan dier.. so, kiteorang pilih asmara grill chicken.. rm 20.90/set... perot ngah lapa. skalik makan rase die.....................................................
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

TAK SEDAP !! haishhhh... tak kene ngan gaya tekak aku la.. (en somi kate tekak aku tak international.. kurang sopan sungguh kan??)
tak sedap ok ! tekak aku tekak org kampung kot.. mungkin ! nasik die rase ntah ape ape... cam hampesssss.... ayam dier ok la... tapi tak habes pon aku makan... muak ! skalik aku nengok pinggan en somi, nasik die tak luak pon.. international sangat la tekak ko eh b??? huhuhuhu.... alaaa...tempat da tip top.. air da mantap.. skalik main menu spoil lak.. mungkin kiteorang salah pilih menu kot..wakakakakaa.. tak mengapalah.. at least da penah makan kan kat tempat nih.. tak kempunan da.. kire nanty mia lahir takdela menjejeh jejeh air lior dier..wakaakak (salahkan mia lak ).. paling bengang en somi la... da la makan tak sedap.. kene bayar lak tuh.. wakakakaa... 

yang paling tak tahan balek tuh kiteorang singgah mamak..lapar dol... pekene roti canai mamak adalah lebey sedap dari makan kat bora asmara.. buley camtuh??? wakakakaa......

hurm.. ingat nak gi nengok wayang.. tak sempat pulak.. tapi besday boy da janji nak gi sabtu nih.. hureeyyyyy !!





4 ulasan:

MyeLLy Junior BloQ ~ berkata...

peggghh kleas giler entrance dia hahhhaah.. tekak ko mesti sama cam elly..

MyeLLy Junior BloQ ~ berkata...

kelas bodo.. bestnye you

Areyou Lulu berkata...

tempat grand tp menu sucksss!!! stakat nak amek gambo ok la kak.. tp nak isi pewot renti2kan la.... heeeee

MyeLLy Junior BloQ ~ berkata...

yelaaa..